10 spratova, preko 9.000m2 premium poslovnog prostora

Smešten u srcu poslognog dešavanja Beograda, Ušće Tower 2 ponosno predstavlja poslovni objekat A+ klase sa već nadaleko čuvenim panoramski pogled na prestonicu. Odlična konekcija sa svim delovima grada, ovu lokaciju čini izuzetno pristupačnom ako dolazite automobilom, javnim prevozom, ili biciklom.

We Share Space će biti prisutan na čak 10 etaža u objektu Usce Tower 2, ukupno preko 9.000m2, sa ciljem da omogući svojim klijentima pristup premium kancelarijskom sadržaju, kao i drugim pogodnostima koje ovaj koncept donosi sa sobom. Dodatno, sa više od 140 parking mesta, praktičnost i dostupnost su osigurani za sve korisnike.

 

Fleksibilnost, funkcionalnost i praktičnost

Kada je reč o ključnim prednostima servisiranih kancelarija, fokus moramo staviti na fleksibilnost koju kompanije dobijaju kako izborom različitih konfiguracija kancelarija, uključujući privatne kancelarije, sale za sastanke i konferencijske sale, tako i ukidanjem kapitalnih ulaganja koje imaju za svoje poslovne prostore.

"Sa zadovoljstvom predstavljamo naš najnoviji poduhvat u dinamičnom poslovnom pejzažu Beograda", rekao je Aćim Leon Pantelić, Genaralni Direktor, We Share Space. "Sa našim novim premium prostorima u poslovnom objektu Ušće Tower 2, redefinišemo koncept servisiranih kancelarija, nudeći profesionalcima neuporedivu fleksibilnost, funkcionalnost i praktičnost."

 

Savršeno mesto za razvoj poslovanja

Maksimalna prostorna i energetska efikasnost poslovnog objekta Ušće Tower 2 savršeno se uklapa u posvećenost We Share Space-a u pružanju inovativnih i održivih rešenja premium kancelarijskog prostora. Sa posebnim akcentom ističe se fokus zgrade na udobnost, zdravlje i sigurnost zaposlenih, stvarajući okruženje pogodno za maksimalne poslovne performanse.

"Pozivamo sve zainteresovane kompanije i profesionalce u Beogradu da zajedno stvaramo jedinstveno iskustvo rada u premium poslovnim prostorima. Sa našim personalizovanim uslugama i izvanrednom lokacijom, spremni smo da podignemo standarde servisiranih kancelarija u regionu." rekao je Branislav Jović, Izvršni Direktor, We Share Space.

 

Za više informacija o We Share Space i njihovim novim kancelarijama u Ušće Tower 2, posetite www.weshare.rs, ili pozovite +381 64 111 79 35