Vlasnik imanja na adresi 6061 Sunset, investitor i programer Maggie Miracle iz Los Anđelesa, udvostručio je raniji predlog od 500 miliona dolara za ZGRADU u blizini ulice Gover sa "vertikalnim kampusom" koju je dizajnirao cenjeni engleski arhitekta Norman Foster, te će sada vrediti 1 milijardu.

Miracle je u utorak predao gradu revidirane planove dizajna za poslovni toranj, koji je nazvan "Zvezda". Renderi prikazuju cilindrični neboder prošiven šarenim vrtovima koji se spiralno kreću od ulice do krova. Restoran na krovu biće otvoren za javnost.

Miracle je izazvao haos 2021. sa početnim planom za toranj, koji je dizajnirao MAD Architects, kineska firma poznata po smelim dizajnima kao što je Lukasov muzej narativne umetnosti, u izgradnji u blizini Memorijalnog koloseuma Los Anđelesa.

Na kraju, Miracle je odlučio je da ukine taj dizajn jer je želela da ugradi spoljne prostore nalik baštama, koji su se pokazali sve privlačnijim za stanare kancelarija otkako je pandemija privremeno proterala radnike iz zatvorenih prostorija.

- Od COVID-a, važnost zdravog radnog mesta i pristupa svežem vazduhu i otvorenom prostoru je bio pokretač, posebno za one u industriji zabave i tehnologije. Promena u dizajnu treba da odgovori na te zahteve - rekao je on.