Kompanija je ostvarila izuzetan uspeh osvojivši čak četiri nagrade u kategorijama najboljeg regionalnog razvoja skladišta. CTP se istakao najboljim razvojem skladišta u Srbiji sa svojim projektnim objektima CTPark Belgrade North NBC 1 i NBC 3, ukupne površine 50,000 m². Takođe, CTPark Sofia West u Bugarskoj površine 40,000 m² dobio je nagradu za najbolji regionalni razvoj skladišta, dok je projekat CTPark Belgrade City, površine od 135,000 m², nagrađen kao najbolji nadolazeći razvoj skladišta u JIE regiji.

 

Još jedna impresivna nagrada koju je CTP osvojio je za najbolji novi zakup skladišta u Srbiji za CTPark Novi Sad, NVS 3, površine 38,000 m², koji je iznajmila kompanija Nidec Elesys Corporation.

 

 

„Naši poslovni parkovi su zelenog karaktera, atraktivnog dizajna, energetski efikasni i usmereni na dobrobit korisnika i lokalnih zajednica. Naša nepokolebljiva posvećenost održivom razvoju stavlja nas u klasu za sebe u srednjoj i istočnoj Evropi“, izjavio je Petar Kolognat, rukovodilac razvoja biznisa u CTP Serbia.

Ovogodišnje nagrade imale su preko 70 nominacija u 15 kategorija. Žiri se sastojao od pozvane komisije i 1000 čitalaca online časopisa CIJ, sa procentima glasova 61% i 39% od ukupnog rezultata. Pobedničke kompanije i projekti iz svake kategorije biće nominovani za Best of the Best CIJ HOF nagrade u aprilu 2023., gde će se boriti za titulu Najboljeg od Najboljih u centralnoj i istočnoj Evropi.

Prestižni događaj CIJ Awards Srbija su najdugovečnije nagrade u industriji komercijalnih nekretnina u Srbiji/SEE i kontinuirano su se razvijale tokom poslednjih 22 godine kako bi se prilagodile promenama na lokalnim, regionalnim i međunarodnim tržištima nekretnina.

 

 

Izvor: logistikaitransport.com