Biro Workspace koji se nalazi na prizemlju poslovne zgrade u Železničkoj 3, nudi moderno opremljene privatne kancelarije, sale za sastanke kao i co-working kancelarije za zajednički rad.

Iskoristite promo period do 1. jula i ostvarite popust na mesečne, šestomesečne ili godišnje zakupe.
 
U ponudi je preko dvadeset privatnih kancelarija za rad od jednog do sedan radnih mesta, osim toga, rokovi zakupa mogu biti dugoročni, ili kratkoročni do jednog meseca. Ovakve kancelarije nude visok nivo privatnosti i mira za vaš rad.

Co-working kancelarije nude mogućnost zakupa jednog ili više radnih mesta u zajedničkom prostoru, takođe kratkoročno ili dugoročno. Deljenje zajedničkog radnog prostora nudi osećaj zajedništva i stvara okruženje u kojem možete produbljivati svoje poslovne veze.

Promotivni period je do 1. jula do kada može da se dobije popust na mesečne, šestomesečne ili godišnje zakupe.

Za više informacija i pitanja o članstvu, posetite Biro Workspace u Železničkoj 3 ili kontaktirajte 060/400-2000.
 
Sale za sastanke su opremljene najnovijom tehnologijom, zvučno su izolovane i poseduju profesionalnu Internet konekciju, kao i ostatak prostora. Sale mogu biti zakupljena na sat ili dan u zavisnosti od vaših potreba. Ovaj tip prostora je pogodan za prezentacije i važne sastanke.

Zajednički biznis klub i potpuno opremljena kuhinja nude prostor za odmor i uživanje. U kuhinji se nalaze ugradni električni uređaji za pripremanje i odlaganje hrane. Osim toga, kafe aparat je uvek dostupan i besplatan za korišćenje.

 

Ono po čemu je ova poslovna zgrada poznata jeste i botanička staklena bašta sa tropskim stablima starim preko 70 godina.

Zgrada poseduje privatno dvorište sa baštom, prostor za odlaganje bicikala, parking kao i mesta sa punjačima za električne automobile.

Bez obzira da li želite da proširite svoju mrežu, pronađete prostor za fokusiranje i rad sa istomišljenicima ili pak obezbedite potpuno privatne kancelarije za vaše poslovanje, ovaj prostor ima nešto u ponudi za svakoga. Biro Workspace je dizajniran da unapredi vaše radno iskustvo i podstakne kreativnost i saradnju.