REBEC je akronom od Real Estate Belgrade Exhibition & Conference, pokrenut 2008. i stecište je vodećih stručnjaka iz uže stručnih polja vezanih za razvoj investicija u nekretnine, kao i svi pratećih disciplina pravnih, ekonomskih i inženjerskih nauka.

U Golden Tulip Zira hotelu, od 19-21. Juna, sastaće se vodeći stručnjaci koji će razmeniti svoja iskustva, mišljenja i predviđanja o kretanju tržišta nekretnina u svetu, regionu Jugoistočne Evrope i Srbiji.

U proteklih nekoliko godina tržište nekretnina u Srbiji se ubrzano razvilo i preuzima primat u regionu u svim svojim segmentima. Ovim procesima Srbija dodatno utemeljuje svoju poziciju na mapi real estate sveta a Beograd kao glavni grad postaje ključna i nezaobilazna metropola na ukrštanju transportnih i investicinih tokova između Milana i Istanbula, Budimpešte i Atine.

 

Networking, networking i networking

REBEC je postavio nekoliko ciljeva, a prvenstveno da se održi i nastavi tradicija iskustva i permanentnog negovanja kvaliteta, zbog kojih je REBEC prepoznatljiv u RE zajednici, daleko izvan granica Srbije.

Whova platforma omogućiće da kreiramo Rebec društvenu mrežu, koja će biti operativna i nakon događaja. Ona će nam omogućiti da se brže i bolje upoznamo, razmenimo mišljenja i umrežimo. Takođe, postojaće mogućnost on-demand gledanja panela, kao i izlagački i sponzorski hub.

 

Program i teme

Pored 5 vezanih hospitality i retail tema, uobičajeno ćemo komenatrisati razvoj kancelarijskih i stambenih projekata, projekata logistike & industrije, tendencija u proptech i digitalnoj industriji, ESG nadolazećim uzansama kao i očekivanim temama posvećenim održivosti kao i merodavnim preporukama za dalje tendencije sveobuhvatnog razvoja proizvoda nekretnina. 

Vodićemo debatu o tržišnim pokazateljima u vreme krize u Ukrajini i post kovid vremenu, sa izmenjenim političkim okolnostima i njihovom uticaju na tržište nerketnina. Govornici će ispred svojih kompanija ponuditi projekcije i rešenja u vremenu povišene globalne, socijalne tj političke neizvestnosti, a određeni deo programa posvećen je energiji, energetskoj efikasnosti i njihovom uticaju na dalji razvoj nekretnina.

Sve zajedno gore navedeno ponudiće nam zaključak na pitanje: Kakav ćemo život voditi posle sutra?    

 

Učesnici & poseta

Mesec dana pred početak događaja, sa potpunom sigurnošću možemo nabrojati sigurne učesnike iz kompanija koji dolaze širom celog sveta: IBI Group, Coreside / Savills, Reify, mstep, SMD+, Louvre Hotels, PlanRadar, ACCOR, Ecovis SEE, MPC Properties, Radisson hotels, Delta Real Estate, CTP, Hyatt International, Alpha Hotel Management, Alfa Real Estate, Home Capital Group, Alkas Consulting, Besico Real Estate, REalPad, Porto Monte Negro, REED Group, VSS advisory, JYSK, Isson Asset Management, Bigova Bay, STR, Conza Properties, Capel Hill Capital, Danubius hotels, SpaceOS i mnogo drugih.

Pozivamo publiku koja dolazi sa raznih meridijana sveta da nas posete i svojom brojnošću uveličaju 16 godina postojanja, sada već, regionalno važnog REBEC događaja.

Do nedelje, 28. maja, Rebec za svoje posetioce nudi 10 % popusta na kupovinu ulaznica, a više detalja možete pronaći na sadržajima www.rebec.rs.

Vidimo se od 19-21 juna u Beogradu.