New Point Biznis Kula - Vaša Nova Poslovna Adresa

Na jugozapadnom delu kompleksa, ponosno stoji naša Biznis Kula. Kada zakoračite u njen impozantni foaje, prepoznaćete da je ovo mesto gde se luksuz sreće s funkcionalnošću. Svaki kvadratni metar pažljivo je osmišljen kako bi odgovorio na potrebe vašeg poslovanja. Elegantan poslovni prostor, pogodan za različite namene, opremljen najsavremenijom tehnologijom postaje vaš prostor za stvaranje, inovaciju i uspeh.

Lokali - Inspiracija Za Novi Početak

U prizemlju, 27 ekskluzivnih lokala čekaju da postanu epicentar društvenih dešavanja. Ovo nije samo poslovni prostor, ovo je prilika da ostvarite vašu viziju. New Point donosi novu dimenziju lokalnom životu, gde svaki lokal ima svoju priču i karakter. 

Poslovni Prostor Koji Odiše Profesionalnošću

Na svakom koraku osećate dozu profesionalnosti koja nadmašuje očekivanja. Liftovi vas vode do poslovnog prostora visokih standarda, gde se otvoren koncept spaja s "open space" kancelarijama, stvarajući radno okruženje koje podstiče produktivnost.

Vaša Nova Poslovna Realnost - New Point Business & Residence

New Point nije samo stambeno-poslovni kompleks; to je priča o uspehu, inovacijama i zajednici koja ceni vaš poslovni put. Dođite, istražite, doživite. Postanite deo New Point priče gde se snovi o poslovnom uspehu pretvaraju u stvarnost.